GottDirekt
Vi tar endast emot beställningar fre-lör 17-04 och vardagar & sön 17-03. Utkörning sker från 18.00. Välkommen åter!

Köpvillkor och leveransvillkor

Pant på burkar och flaskor

Panten räknas med i samtliga produkter som detta avses. Panten på burkar och flaskor är 1 kr för 33 cl, 50 cl & viss energidryck. Panten på flaskor som är 2l är 2 kr.

ID-kontroll på produkter med 18 års gräns

Om du har beställt en tobaksvara har du accepterat att genomföring av transaktion föranleds av uppvisning av giltigt legitimation. Om du ändå inte kan visa upp giltig legitimation väl vid leverans kommer varan inte lämnas ut till dig och summan för produkten returneras inte tillbaka till dig!

Vid köp av tobaksvaror tillkommer en utkörningsavgift på 10:-.

Leveranser och geografiskt område

Vi levererar alltid dina varor så fort vi kan! Vi vill leverera din beställning direkt och vi har som mål att alltid leverera din beställning till dig så snart som möjligt. Vi levererar endast i Norrköpings närområde!

Gör din förbeställning från 17.00. Utkörning sker från 18.00.

Energidryck

Vi har som många andra företag som säljer energidryck tagit beslutet att ha 15 års gräns på energidryck då det visat sig inte vara lämpligt att förtäras av yngre människor. Vi kan komma att göra en ID-kontroll om vi misstänker att köparen av energidryck är under 15 år trots att det inte är lagstadgat en åldersgräns på energidryck.

Betalningssätt

Gottdirekt erbjuder en rad olika betalningssätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, American express, Maestro, Visa electron)
  • Faktura
  • Kontant
  • Swish

Reklamation

Reklamationsrätten täcker produkter som är felaktiga beställda/levererade. Kund som önskar avbryta en beställning ska vara i kontakt med Gottdirekt innan din beställning har lämnat vårat lager.

Felanmälan på produkter som har fel görs till gott gottdirekt@gmail.com. Gottdirekt står för returfrakten för godkända reklamationer. Vid rätt bedställnig av kunden har kunden inte rätt att reklamera produkterna om Gottdirekt inte godkänt reklamationen.

 

map-markerfacebook-squarephoneenvelopeinstagram